Wonders of Bali

Om

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på hej@wondersofbali.com


WONDERS OF BALI

Tillhör du de som vill bära ett smycke, inte bara för att det är vackert utan för att det betyder någonting? Du kan bära ett smycke från Wonders of Bali för att påminna dig själv om någonting som är viktigt för dig eller någonting som du behöver för att kunna leva i balans. 

Våra smycken kommer från en liten tillverkning i Canggu på västra Bali. Nea och Christy som driver tillverkningen har ett litet gäng med Balinesiska silversmeder som manifesterar deras design. Det finns inga mellanhänder mellan oss och tillverkningen i Canggu. Dessutom stöttar Nea och Christy det lokala samhället och har schyssta arbetsvillkor. 

Vårt arbetssätt är mycket enkelt. Vi väljer ut de silver- och bronssmycken vi tycker om och sedan tillverkas varje smycke var för sig. Du som bär ett smycke från Wonders of Bali ska därför kunna känna hur genuina och hållbara de är. En sak till, medan vi fortfarande har din uppmärksamhet. För oss är det en självklarhet att vi hjälper våra medmänniskor. För varje W4W-smycke som säljs skänker vi pengar till Waves 4 Waters arbete med att rena vatten världen över.


OM VÅRA SMYCKEN
Alla smycken är handgjorda. Silversmyckena är gjorda i Sterlingsilver (925) medan bronssmyckena är gjorda med en antik färgnyans. Alla kedjor är tillverkade i Sterlingsilver (925). Alla silver- och bronssmycken är fria från nickel. Bronssmyckena är behandlade för att inte ärga. Kom ihåg att alla smyckena är handgjorda vilket innebär att mindre avvikelser i mått och utseende kan förekomma och de åldras, men det är också detta som ger varje smycke sin unika prägel och charm. Våra handgjorda smycken är designade och tillverkade för att hålla i många generationer. Men precis som med allting annat kräver de ett visst underhåll. Smycken mörknar för att du använder dem, inte för att de har sämre kvalitet. Precis som du tvättar dina kläder behöver dina smycken rengöras emellanåt.